Van Praetlei 9
2170 Merksem

Pastoor Baeyensstraat 7
2600 Berchem

Vellen van bomen

Creative Garden Care - Vellen van bomen

Zit u met een oude of zieke boom? Of hangen de takken wat te laag of staat de boom in de weg van het zonlicht? Dan is het vellen van de boom vaak de juiste keuze. Gelukkig zit u ook daarvoor goed bij Creative Garden Care. Met jarenlange ervaring bent u er zeker van dat wij op een professionele manier te werk gaan voor het vellen van bomen in regio Merksem – Berchem.

Veiligheid staat voorop

Wij vellen zowel kleine als grote bomen op een veilige manier. Hiervoor gebruiken we allerlei gespecialiseerde apparatuur, zodat we zeker zijn dat de boom exact daar valt, waar we willen dat hij valt. Indien u wenst kunnen we de boom eveneens verwerken en meenemen. Die keuze kan u zelf maken.

Bomen en meer

Wist u dat u behalve het vellen van bomen ook bij Creative Garden Care terecht kunt voor tuinonderhoud en tuinaanleg? Indien u uw tuin grondig wilt laten opknappen, bent u bij ons aan het goede adres. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met Creative Garden Care uit Merksem – Berchem voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.