Van Praetlei 9
2170 Merksem

Pastoor Baeyensstraat 7
2600 Berchem

Tuinonderhoud voor grote en kleine tuinen

Op zoek naar een professional voor uw tuinonderhoud in Merksem – Berchem? Hiermee kan Creative Garden Care u zeker en vast helpen.

Ideale oplossing voor uw tuin

In een wereld waarin alles dynamisch moet zijn, hebben mensen steeds minder tijd om zelf voor het onderhoud van hun tuin in te staan. Een onderhoudscontract bij een tuinman/specialist is dan vaak de juiste oplossing die u heel wat tijd kan besparen, én waarbij u kunt blijven genieten van een perfect onderhouden tuin.

Aandacht voor het totaalbeeld

Bij Creative Garden Care gaat het onderhoudscontract verder dan louter het snoeien van de hagen en het wieden van het onkruid. De kunst van tuinonderhoud is immers om het beeld van het oorspronkelijke tuinontwerp te behouden gedurende elk seizoen. Dat wil zeggen dat wij ook ziektes bestrijden, gras maaien, bomen en planten onderhouden, preventief optreden, en nog zoveel meer. Dit alles doen wij in de regio van Merksem – Berchem en Antwerpen op periodieke basis.

Contacteer ons

Wenst u liever uw tuin volledig opnieuw aan te leggen? Als tuinexpert kunnen we u ook hiermee van dienst zijn. Interesse in onze tuinwerken of heeft u een vraag over onze werkwijze? Neem dan zeker even contact met ons op en breng ons op de hoogte van uw wensen.