A- A A+

Tuinontwerp op maat

Creative Garden Care - Merksem (Antwerpen) - OntwerpenEen echte tuinman is een vakman, die weet wat er reilt en zeilt in een tuin, en die daarom bijzonder goed geplaatst is om ook het ontwerp voor zijn rekening te nemen. Ook hiervoor bent u bij Creative Garden Care helemaal aan het goede adres. Met het grootste respect voor uw wensen, en met veel aandacht voor fauna en flora, tekenen wij uw tuin op maat uit op papier.

Uiteraard hebt u zelf bijzonder veel inspraak in het ontwerp, tenslotte wordt het ùw tuin. Wij adviseren u natuurlijk ook mee over alle verschillende mogelijkheden op vlak van plantensoorten. Wat past goed bij mekaar, en welke planten zijn simpel te onderhouden? Op al die vragen bieden we u het antwoord.
Ons professioneel advies is een absolute aanrader!

Een tuin verandert elk seizoen, en leeft mee met de jaargetijden. In elk seizoen moet de balans gerespecteerd zijn. Bovendien worden onze ontwerpen opgebouwd uit lijnen en vlakken die respect hebben voor de structuren, zoals het winterbeeld en de bladmassa.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we ook al een uitgebreide portfolio uitgebouwd op dit vlak. U kan een aantal ontwerpen zien op de realisaties-pagina.

Bent u geïnteresseerd in onze professionele diensten? Geen probleem! Contacteer ons gerust via de contactpagina van deze website, en dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder. Tot binnenkort!

Back to Top